به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، دانشمندان بخش پژوهش و توسعه شرکت Cadbury این دستاورد خود را «شکلات مقاوم در برابر گرما» خوانده و آن را به عنوان اختراع ثبت کردهاند.
در حالی که نقطه ذوب شکلات استاندارد 33 درجه سانتیگراد است این شکلاتهای شیری جدید برای آبوهوای گرمتر طراحی شدهاند.
به گفته این شرکت، نسخه این محصول تنها در کشورهای دارای آبوهوای گرم از جمله هند و برزیل در دسترس قرار خواهد گرفت. این در حالی است که عدم تمایل این شرکت برای فروش محصولات خود در انگلیس باعث ایجاد جنجالهای فراوان شده است.
راز این محصول یک تغییر در مرحله ورز دادن است که در آن یک کانتینر پر از دانههای فلزی به ورز دادن مواد که معمولا شامل کره کاکائو، روغن نباتی، شیر و شکر است، می پردازد.
این محققان یک شیوه تجزیه ذرات شکر را به شکل قطعات کوچکتر ایجاد کردهاند که میزان چربی پوشش دهنده آنها را کاهش داده و مقاومت شکلات را در برابر گرما افزایش میدهد.
یک شرکت شکلاتسازی انگلیسی در جدیدترین ابداع خود توانسته شکلاتی را تولید کند که میتواند بیشتر از سه ساعت را در دمای 40 درجه سانتیگراد دوام آورده و ذوب نشود.